Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim Bilgi Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Tarıyıcı
Günlük Burç
tavisiye etme
http://KENDİ
Anket
sitemizi begendinizmi?
Çok çok çok Begendim
Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) - Vote_lcap71%Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) - Vote_rcap
 71% [ 5 ]
Begenmedim
Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) - Vote_lcap29%Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) - Vote_rcap
 29% [ 2 ]
Toplam Oylar : 7

Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) -

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) - Empty
MesajKonu: Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) -   Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) - EmptyPtsi Şub. 09, 2009 12:32 pm

Beleşçiliğinde bu kadarı.... Smile -

Beleşçi bir taraftar futbol maçlarına para ödemeden girebilmenin bir yolunu bulmuş. Tribünlerde bir efsane olarak yayılan bu arkadaş, giriş kapısına gelip kapıdaki görevli polise telaşlı bir ifadeyle "Abicim çok acil bi durum oldu. İçeride maçı seyretmeye gelmiş bi abi var, (Bir isim sallıyormuş) hanımı aniden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık. Onu acilen bulup hemen hastaneye yetiştirmem lazım" diyormuş. Ehliyetini rehin bırakarak içeri giriyormuş.

Ama içeride maçı seyredecek kadar kalmak dikkat çekeceğinden, hemmen diğer kapıya koşturup, oradan dışarıya çıkıyormuş. Çıkarken kapıdaki polise "Abicim benim arabayı çekiyolarmış, bi çıkıp bakiim ne oluyomuş. Problem varsa halledip geleyim" diyomuş. Taabii geri gelince tanısın diye de bu polise de kimliğini bırakıyormuş.

Çıkar çıkmaz ilk girdiği kapıya koşturup "Abicim Allah razı olsun ben arkadaşı buldum diğer kapıdan çıktık. Şimdi benim ehliyeti alabilir miyim?" diyomuş. Ehliyeti kaptığı gibi çıktığı kapıya yollanıyormuş. "Abicim ben araba işini hallettim çok saol. Kimliği alabilir miyim?" deyip kimliğini de alarak içeriye sağ sağlim giriyormuş.
http://turkey.4rumer.com

Beleşçiliğinde bu kadarı.... :) -
1 sayfadaki 1 sayfası