Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim Bilgi Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Tarıyıcı
Günlük Burç
tavisiye etme
http://KENDİ
Anket
sitemizi begendinizmi?
 Çok çok çok Begendim
 Begenmedim
Sonuçları Gör

Elveda Demeliyim

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Elveda Demeliyim Empty
MesajKonu: Elveda Demeliyim   Elveda Demeliyim EmptyÇarş. Nis. 08, 2009 4:35 pm

Elveda Demeliyim
Bir masaldı belkide varmak istediğim.. Sorunsuz bir yolculuktu çıkmak istediğim/belkide başardığım demeliyim.Bir türlü yazamadığım senaryolarda buldum kendimi bir anda. ßütün karakterlere büründüm/hepsi anlattı beni..

Çift kişilikli oldum bir anda/belkide çiftten de fazlaydı büründüklerim.

Kızgınlık rolü sana olan sinirimi dile getirdi mutluluk;yaşadıgımız güzel şeylerdi..

Yorgunluk rolü peşinde koşmaktan ayaklarımın agrımasıydı hüzün;şuanki halimi anlatıverdi.

Belki de bilmek istediklerim farklıydı. Yaşadıkca degişti . /zorundaydı..

Çarelerin tükendiği anı bilir misin? Anlatmak ne kadar güçtür oysaki/yaşamak ne kolay..Yaşatmak da yaşamak kadar kolay(!)
Sorunsuz hayatı bilmem ben.. "Anlatmak istermisin" sorularıma hep cevapsız kaldıgını bilirim bitek. Oysaki bir sözün vardı; sorunsuz hayatı yaşayacaktık beraber..

Sana degil sözlerim üstüne alınma! Heyy Gece seslenişim sana! Öp beni son defa. .

Yokluk yormaz beni artık. Bağışıklık kazandı beden zor gelmez oldu gidişler hatta el bile sallar oldu biranda. Gidene gel demez asla! Kalana kapısı daima açıktır unutma! Belki derim ya yorarsa seni bayırlar; burda düzlük alandan çok var. . .

Eskidi artık hüzünlerim kaldırmalıyım rafa /rafta durmakdan sarardı aslında çaktırma.
ßoşuna söyleniyorum hala. .İçimde o’ndan eser yokken neden bu çırpınışlar! Yüzme bilmiyorsa neden açılır insan! Dönmeliyim kıyıya. .

Aşka gebe bir insandan arda kalan fiLmin sonu .
Elveda demeliyim..Beni yaşatan adeta beni yazanyöneten insanlara!
http://turkey.4rumer.com

Elveda Demeliyim
1 sayfadaki 1 sayfası