Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Paylasim Bilgi Sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Tarıyıcı
Günlük Burç
tavisiye etme
http://KENDİ
Anket
sitemizi begendinizmi?
Çok çok çok Begendim
Bitsin Artik Bu Hasret Vote_lcap71%Bitsin Artik Bu Hasret Vote_rcap
 71% [ 5 ]
Begenmedim
Bitsin Artik Bu Hasret Vote_lcap29%Bitsin Artik Bu Hasret Vote_rcap
 29% [ 2 ]
Toplam Oylar : 7

Bitsin Artik Bu Hasret

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Bitsin Artik Bu Hasret Empty
MesajKonu: Bitsin Artik Bu Hasret   Bitsin Artik Bu Hasret EmptyÇarş. Nis. 08, 2009 4:38 pm

Yuregim aciyor…Dayanamiyor artik hasretine…gosyaslarim dokuluyor her damlasinda yuregime saplaniyor…Ellerim uyusuyor beyin olumum gerceklesiyor…
Umutlarimi toplayip avuclarima dayanirim demistim…Ama olmadi iste dayanmiyor yuregim kor ateslerde….umutlar artik islemiyor hayaller bos kaliyor…

Yuregim yol almiyor sensiz!!! Gecenin huznu vuruyor penceremden iceri…gozum daliyor gokteki yildizlara.. en guzelini en ozelini sen diye seciyorum…ellerimi uzatiyorum ama sana kavusamiyorum…kabuslarla uyaniyorum her dogan gune sana kavusamiyacagim korkusu nester gibi yuregimi kesiyor…!

Tutsak olmusum esirin olmusum senin … Sensizlik ruzgarlari vuruyor yuzume bir tokat gibi yuzume carpiyor…

Sensiz yasanmiyor geceler sensiz gecmiyor…siringa misali giriyor damarlarima sensizlik kanimi cekiyor yanlizligim.. gel yanlizligima ne olur gel ne olur bitsin artik bu hasret bitsin Dayanmiyor yuregim sensizlik cigliklarina…Gel gecemin huzunlu karanligina Gel bitanem Seni cok ozledim bitsin artik bu hasret...
http://turkey.4rumer.com

Bitsin Artik Bu Hasret
1 sayfadaki 1 sayfası